Klaar voor de start,

Af! Na lang puzzelen, wikken, wegen, schrijven, schrappen en sparren is de site klaar. Nou ja, klaar, af? De site is een werkdocument. De basis is klaar, terwijl er nooit een definitieve versie zal komen. Dat houdt het voor jou als lezer, maar ook voor mij interessant. De wereld van werk, loopbaan en zingeving veranderen continu. Iedere cliënt inspireert om zaken bij te schaven en te verbeteren voor de volgende. Nieuw onderzoek ziet dagelijks het daglicht.

Voor het tot stand brengen van de site wil ik graag iedereen bedanken die meegekeken heeft, tips en advies gegeven heeft. In het bijzonder Janneke Huisman, de webdesigner (van harte aanbevolen), en mijn vrouw Sarah. Janneke heeft me met veel vakmanschap en betrokkenheid geholpen om de richting van Draagkracht helder te maken. Sarah bemoedigde me keer op keer als het even tegenzat. 

Wil jij je draagkracht vergroten? Houd mijn blogs dan goed in de gaten! Het doel van deze blogs is om je mee te nemen in de mogelijkheden om te bouwen aan betekenisvol werk. Dit kan zijn door stress te verlagen, bevlogenheid te vergroten, of meer betekenis te geven aan wat je dagelijks doet. Via Draagkracht geef ik je graag mijn perspectief op deze thema’s en hoop ik je te kunnen enthousiasmeren om het beste uit jouw (werkende) kant te halen, volledig verbonden met de de persoon die naast het werk zijn leven vorm geeft. 

De inhoud van de blogs zal je aangeboden worden via mijn nieuwsbrieven en via je feed in LinkedIn

Ik sta te popelen om dat wat ik lees en wat mij inspireert aan jou door te geven! Laat je reactie hieronder achter als je wilt. Ik lees alles en zal zo mogelijk ook reageren.